Getuigenissen van onze gasten…

Lees hier de ervaringen van onze klanten….

★★★

Nogmaals bedankt Claire en Jos. Het was voor ons een prachtig weekend!

De ontvangst was prima en de uitleg die we kregen over de streek van Haspengouw was super. Zo’n B&B zullen we aan iedereen aanraden. Mooie kamer en het ontbijt was zeer uitgebreid zodanig dat we met volle maag de heuveltjes rondom Diepenbeek (prachtige streek) konden aanvangen.

We zullen zeker nog eens terug komen!

Samyn Robert - Demonie Marleen uit Zonnebeke

★★★

Wij hadden een mooie ruime kamer (Comfortkamer) met aparte zithoek en goede matras (2 aparte) op bed.
De uitbaters zijn super vriendelijk en doen alles om het je naar de zin te maken. Het ontbijt vonden wij SUPER! Er stond van alles. Ham, kaas, salami, rauwe ham, 2 soorten fruitsap, 3 soorten muesli, 2 soorten zelfgemaakte confituur, broodjes, croissant, mini-koffiekoekje, verse fruitsla, aardbeien, blauwe besjes, yoghurt en toen mochten we ook nog een eitje naar keuze! Heerlijk!

onze foto’s:

 
 

De ligging is ook top: minder dan 10 minuten rijden van de Ethias Arena en toch rustig gelegen. Gratis parking voor de deur. Prachtige tuin. Als wij ooit nog in de buurt moeten zijn komen wij zeker terug!

Bedankt Claire en Jos.

Petra Verheyen

★★★


Wij waren heel tevreden over deze Bed en Breakfast. Toen we aankwamen, werden we heel vriendelijk ontvangen en kregen we veel nuttige info mee. We voelden onmiddellijk dat de twee mensen die deze plaats uitbaten, heel wat ervaring wilden delen met ons, wat we heel fijn vonden. We kregen folders, boeken en ja zelfs persoonlijke fietstochten aangeboden die de gastvrouw des huizes voor ons had in elkaar gestoken, als dit geen service is! Ook werden al onze vragen over restaurants of te bezoeken plaatsen met plezier beantwoord. Een praktische manier om met elkaar in contact te komen en toch de nodige privacy te hebben, kregen we via een bel; wanneer we daarop drukten, kwamen onze lieve uitbaters ons te hulp.

De kamers zelf waren zeer net en modern ingericht. Onze hond was ook welkom en kon buiten genieten van een mooie tuin die volledig dicht was, zodanig dat ze in alle rust even een frisse neus kon ophalen. Als laatste willen we eraan toevoegen dat ons ontbijt er zeker ook mocht zijn. Vers fruit, croissants, broodjes, boterhammen, confituur, choco, 2 soorten kaas en 3 à 4 soorten vlees, koffie, thee, chocomelk, fruitsap en niet te vergeten de eitjes! Deze laatste kon je via het praktische belletje vragen; gekookt, geroerd, met spek... wat je maar wilde.

Je leest het, wij zullen zeker nog eens terug naar deze plaats gaan!

Ivan Masschelein uit Kortemark

★★★

 
DJ-Jay Looney Barrett.jpg

DJ Jay Looney Barrett

It was really nice room and the garden was lovely. The owners were so nice and looked after me with food. I really reccomend anyone staying here.

 

★★★

De ontvangst was in volle vertrouwen en met een echt welkom-gevoel. We hebben geslapen als roosjes in die heerlijke bedden. De kamer was gezellig en met oog voor detail. 't Ontbijt was Bolle Gijs-waardig. En de overheerlijke verwen-sauna was de kers op de taart.

Deze B&B is een aanrader!

Vanessa

★★★

Dag, wat heb ik genoten van het verblijf bij jullie. Nooit zag ik een mooiere bed and breakfast accommodatie. Gastvrij onthaal, mooie persoonlijke verzorging. En mijn geluksmoment in de tuin, lekker in het zonnetje, de stilte om me heen met alleen het geluid van de machine van de boer en jullie hondje met zijn kop op mijn voeten terwijl ik zat te lezen. Kon het leven altijd maar zo zijn... Dank!

Jacqueline de Rond uit Groningen

★★★

 
 

 ★★★

 

P.S. Wil je zelf ook een leuke ervaring bij ons delen?

Laat het ons dan zeker weten.